Google Adsense Gösterim Başı Para Verir Mi?

Önemli bir konuya değinmek istiyorum bu yazımda, google adsense reklam gösterim başına kazanç sağlar mı yani gösterim başı ücret verir mi? Gördüğünüz üzere bloğumda adsense reklamları mevcut bu yüzden kendimden yola çıkarak bu sorunun cevabını bulmaya çalışacağım. Daha doğrusu ben buldum size de buldurmaya çalışacağım. :)

adsense


Aşağıdaki görselde de gördüğünüz üzere ortalama 200 reklam gösterimine adsense 1 kuruş vermektedir. 200 gösterim için de reklam aldığınız adresinize minimum 50 kişi girmesi gerekmektedir. Yani adsense gösterim başı ücret veriyor. Aslında neye göre ücret verdiği de çok belli değil Google Adsense'nin bazen tıklama oluyor ancak para vermediği oluyor. Bazen tıklama olmuyor, gösterim de az oluyor ancak 3-4 kuruş veriyor. Anlamak gerçekten çok zor.



Google Adsense Gösterim Başı Para Verir Mi

Yorumlar

  1. 1 kuruşu gördüğüm zaman çok da sevindiğimi söyleyemem..:) :) Size bir sorum olacak: Pin kodunuzu aldınız mı? Adres sorunu yaşadınız mı? Bilginiz varsa bu sorunu nasıl çözeriz...Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pin kodu nasip olmadı daha :) Adres sorunu ile ilgi olarak, kısaca ilk kez istediyseniz ve gelmediyse adresinizi değiştirerek veya değiştirmeyerek tekrar pin isteyebilirsiniz. 3 defa pin isteme hakkınız var diye biliyorum. Olmadı 3 defa girmeyip hakkınızı doldurduktan sonra kimlik fotokopisini gönderirsiniz.

      Sil
    2. Rica ederim, işinize yararsa...

      Sil
  2. Benim daha önemli bir sorum var
    Pin ne ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle anlatayım google adsenseden kazana kazana belirli miktar para sınırına ulaşınca (10$) siz gerçekten var mısınız diyerekten verdiğiniz ev adresinize posta ile bir pin kodu yolluyor ve gönderdiği pin kodunu hesabınıza girmeniz isteniyor. Aksi taktirde girmezseniz reklam gösterimi duruyor.

      Umarım anlatabilmişimdir...

      Sil
    2. Gayet net,teşekkürler

      Sil
    3. Rica ederim, anlatabildiysem ne mutlu

      Sil
  3. gerçekten yararlı bir makale olmuş adsense ye girmek nasip olmadı daha :(

    YanıtlaSil
  4. 4 aydır Adsense reklamlarını yerleştirdim 1 tl falan kazanabildim hani o kadar önemli değil ama ilerde bir zararı dokunacak diye galiba iptal edicem. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki yazıdaki resimde bana ait haftalık kazancım benim :( Tık olmuyor ama gösterim başına verdiği için haftada 2-3 kuruş kazanıyorum :) Hedefim çilekli keloğlan sakızı alabilmek

      Sil
  5. :)))
    Adsensem onaylanmadan önce bu kadar düşük kazandırdığını biliyordum. Benim de 10 günde ortalama 15 kuruşum olmuş... Bir 10 - 15 gün sonra gidip söylediğin sakızlardan almayı planlıyorum.. Geleceğe dair hayallerim şimdilik bunlar. Saygılar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gayet güzel hayaller 10 günde 15 kuruş nerden baksanız yılda 6 TL eder tahminen 15-16 yıl sonra paranız elinizde. Geleceğe yatırım önemli bu devirde :)

      Sil
  6. O bir kuruşlara bende sinir oluyorum. Bazen tıklama başına 0,25 ,0,30 kuruş almışlığım olmuştur. İlk adsenseye geçtiğimde öyleydi. Şimdilerde yerlerde sürünüyor.
    Çok merak ettim bir deneme yapacağım şimdi şu anda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kere tek bir tıklamaya 50 kuruş vermişti rekorum oydu ama ben tıkladığım için geri aldılar :D

      Sil
  7. google adsense yabacı sitelere yanılmıyorsam 1. 59 dolar dan başlıyor yabancı site oldunmu para kazanırsın türk sitelerini pek kaale almıyorlar .Niye yabancılar düşünce ve değerlendirmeleri para ediyor ama bizim değerlendirmeler boş yorum sizin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.59 dolar? İnglizce bir sitem vardı eskiden geri dönmenin zamanı geldi o vakit :)

      Sil
  8. Bu yazıyı okuyunca blog için düşündüğüm google adsense reklam zımbırtısına hevesim kaçtı .
    Aman 1 kuruşları onların olsun :)
    Sakız youmunuza bayıldımm hahhhaha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ya onların olsun ama 1 kuruş da 1 kuruş şimdi başka yönden bakınca 1 yılda 365 kuruş eder ;)

      Sil
  9. Bu zamanda kim kime para veriyor ki! Google bana para verir mi bilemiyorum ama pek sanmıyorum. Bence kimse kimseye sebepsiz para vermez. Ha o kişinin bir akrabası ölmüşse ona miras bırakmışsa o zaman miras avukatı gelir sana muristen kalan parayı getirir. Ama o da sonuçta miras parasıdır kendi parasını vermiyor ki yani. Yoksa kimse kimseye bence beş kuruş vermiyor bu zamanda.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.