Twitter'da Takipçi Arttırmak İçin Kimi Takip Etmeli?

Twitter Takipçi Arttırmak İçin Kimi Takip Etmeli?Daha önce otomatik takip etme kodunu paylaşmıştım(Burada). Bu yazımda ise hangi hesapların takipçilerini veya takip ettiklerini toplu takip ettiğinizde daha çok takipçi sizi geri takip eder sorusuna yanıt olarak bir yazı hazırlamaya çalıştım.


Öncelikli olarak bir kaç bilgi vereyim eğer takip etme işlemi yapıp sizi de takip etmelerini istiyor ve takip işlemini el ile yapacaksanız takip edeceğiniz kişinin profil fotoğrafı olduğuna, kişisel bilgiler bölümüne bir şeyler yazdığına dikkat edin. Yok hayır otomatik takip kodu kullanacağım diyorsanız takip edeceğiniz kişilerin takip ettiği ve takipçisi neredeyse eşit olan fenomen hesaplardan etmeniz daha doğru olacaktır.



Takipçilerini veya takip ettiklerini toplu takip işlemini uyguladığımda hangi hesaplardan daha çok takibime geri dönüş oldu ise bunları bir liste yapmaya çalıştım. Kesin olarak bunu takip ederseniz takipçi geliyor buna ek olarak takipçilerini de takip ederseniz hobaa... diye bir şey söyleyemem ancak denedim takipçilerini takip ettim ve takip ettiklerimin neredeyse hepsi geri döndü buna ek olarak takip ettiklerini de takip listeme ekledim 1 gün içinde hatırı sayılır bir kitle beni geri takip etti.  



@HarikaKelimeler
@CokiyiBu
@takipkonvoyu
@takipci_treni
@okuyombenabi 
@TakipClub2
@TakipClub1
@iyiYazmis
@iyifotolar
@LadysTweet
@tweetalemi
@Kitapcumlelerii
@iyiReplikIer
@bayegosuz
@smartkedi
@cilginyazar
@8lackk
@CumleDoktoru
@OzelCumleler
@SozveTweet
@bilgingirl
@okelimeler
@buguzelmi
@Bi_laf
@OdunHerif
@eniyicumleler
@kutupokuzu
@Twetolojist
@MrEgosuz
@agresifprofil
@YazarKulubu
@iyisozler
@sevimligrup ---- Çok fazla dönüş oluyor tavsiyemdir. Ancak sevimli grup hesapları durmadan askıya alınmakta o ayrı bir konu. 

Listeyi büyüteceğim, kısacası bu hesapların takip ettiklerini veya takipçilerini takip ederseniz geri takip etme oranı oldukça yüksek. Umarım faydalı olur.



twitter takipçi

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.