İnternet'e Giren Televizyon-Smart Tv'ler


Artık çoğu evde bulunuyor bu internet erişimi sağlayan tv'ler. Peki hiç düşündünüz mü insanlar uğraşıp böyle bir özelliği neden televizyonlarımıza ekleyivermişler. Tabi ki para kazanmak için başka ne olabilir ki... Evinizde internet varsa aynı paraya iyi bir bilgisayar alın derim illa akıllı tv alacaksanız ve pc gibi kullanacaksanız kablosuz fareyi ve klavyeyi okuyabilmeli. 

Ama tüplü televizyondur en iyisidir tüplü alın tüp gibiler akıllı televizyonlar ortalama 10 yıl içinde bozuluyorlar tüplüler ortalama 25 yıl götürebilir. Televizyona çok para yatırdıktan sonra başına bir şey gelecek mi diye çok stres olursunuz ben korkudan izlemezdim mesela herkesten sakınırdım. Bide ince olursa içim giderdi bir şey olacak diye. Sonuç olarak tüp iyidir alın.

Yorumlar

  1. Ben sizin gibi düşünmüyorum. TV izlemek yanlışsa hiç olmasın evde. Ama olacaksa neden güzel bir tv olmasın? Hatta internetli olsun. Çünkü biz mesela tv'de izleyecek bişey bulamayınca internetten canımızın istediği bir filmi açıp izliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Elektronik sektöründe hersey 3-4 sene icinde eskimis oluyor,tüplü tv lerin satildiklari zamanlarda uzun kullanmak ön plandaydi.Simdi ise en yenisi,en yeni teknoloji cezbettiriyor...

    YanıtlaSil
  3. Teknoloji yararlı kullanıldığında insanların hayatını kolaylaştırdığını düşünüyorum.
    Televizyon izlerken bi anda internete girip işlerimi halletmek hiçte fena değil :)

    YanıtlaSil
  4. Bu tip sınalgılarda güncelleme gelmeyince kendiniz de yazılımı güncelleyemiyorsanız bazı sitelerdeki videolar açılmıyor, vs. Sınalgıya takılıp kullanılabilen bilgisayar işlevli aletler çok daha kullanışlı olabiliyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.