Siteniz İle Para Kazanmanın En Güvenli Yolları

Bir blog veya web siteniz var girişi de iyi ise para kazanmanın çok fazla yöntemi vardır. Ben bunlardan güvenilir olan 2 tanesine değineceğim


1)Google Adsense

En çok kullanılanlardandır. Güvenilirliği mi? Arkasında google var. Yani parayı verememe durumu olmaz. Kazanabilirsiniz
adsense ile ilgili görsel sonucu

ADSENSE’ye NASIL BAŞVURULUR
Buradan başvurun -> www.google.com/adsense ve neticeyi bekleyin hesabınız onaylanınca adsense kontrol panelinden reklamlarım sekmesinde bir reklam birimi oluşturup koyun işlemi hızlandırır. İlla ki reklam oluşturup koymanıza gerek yok tabi koymasanız da olabiliyor.

Kötü Yönleri;
a) Misal ben 1 ay önce başvurdum bekliyorum hala
b) Tam paranızı alacağınız sırada denetleme yapıyor ban yeme durumunuz oluyor(parayı da alamıyorsunuz)

İyi Yönleri;
a) Kazıklamaz
b) Çoğu farklı şeyden güvenilir
c) Para Kazanabilirsiniz ve kazancınız hiç sabit olmaz çalışılırsa hep artış gösterilebilir.

2) Hürriyet Bumerang

Güvenilir ama adsense kadar kazandırmıyor, ancak birçok avantajı oluyor.

BUMERANG’a NASIL BAŞVURULUR
Buradan başvurun -> http://bumerang.hurriyet.com.tr/  4 adet şansınız var ya atılırsınız ya bronz olup hurlist listesine girersiniz ya da altın olup tekliflerinizi beklemeye başlarsınız bunlar büyük olasılıklı ihtimaller ve yahut platin olup kesin kazanırsınız yazarkafe gibi özelliklerden de yararlanmak için platin üye olmanız gerekmekte.

Kötü Yönleri;
a) Teklif zor gelir
b) İlk başladığınızda az para verir ancak sona artar.

İyi Yönleri;
      a) Kazandırmaya başlarsa tam başlar
b) Google index oranınız artar
c)Trafiğinizi yükseltir.

Teklif Alma Taktiği; Doğru mu bilmem ama kendim geliştirdim hürriyet sosyali aktif kullanın hürriyetin gözüne girin her habere yorum yapın :)

Yorumlar

  1. Bumerang'ın iyi yönlerine "kazandırmaya başlarsa tam başlar" demişsiniz.

    Bende şöyle bir şey oldu; Kazındırıyordu iyi bir şekilde ama son iki/üç ayda hiç kazandırmıyor. Hiç teklif gelmiyor. Bunun sorunu nedir? Bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir fikrim yok ama yinede ümidinizi kaybetmeyin...

      Sil
  2. Günümüzde web işleriyle uğraşan neredeyse herkes en azından harcadığı emeğin mali bir karşılığı olsun diye reklam alıyor. Hürriyet bumrang'ı ilk defa duydum, biraz incelemeyi düşünüyorum. faydalı bir yazı olmuş, teşekürler.

    YanıtlaSil
  3. google adense güzel ama ban yeme olayı çok ben birkere yemiştim tam 4 sene sonra açtılar

    YanıtlaSil
  4. zamanında bumarang a üye olmuştum ama ne teklif geldi ne bişey.

    YanıtlaSil
  5. Adsense iyi kazandırıyo ama ziyaretçin olacak biraz bende var ama tıklayan pek yok 3 ayda 10tl kazandım bumerangda ise şu ana kadar 1 teklif aldım 1 ay için 6 tl çok az altın üyeyim ve bir türlü platin yapmıyorlar dertleri ne anlamadım özgün yazıysa dibine kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende altın üyeyim platin olmayı 1 defa denedim, olmadı... platinlere veriyorlar teklifleri daha çok altın üyelerin özgün yazılarını dikkate alan yok tabi :)

      Sil
    2. Daha önce haftada 1 gönderiyordum birşeyleri değiştirip düşürmeilerde aynı kadı hep. Reklamı teklifi aldığımdan 1 aydır gönderemiyordum 2 gün önce yine gönderdim yine olmadı ek olarak bugün 400 takipçili twitter ile 71 takipçili instagram ekledim bakalım bu sefer ne diyecekler aşırı ısrarcıyım yazerkafe yi çok istiyorum :)

      Sil
    3. Bak işte burda instagramı bilmem ama çok şey yapma sen yine de 3 gün önce 5 bin küsur takipçili twitter hesabı gönderdim bekliyoz valla halen :)

      Sil
  6. Ben daha ikisnin de iyi yanını göremedim, adsense onaylamıyor, bumerangta altın küme yaptı beni ne kendimi tanıtabiliyorum nede teklif geliyor. Ancak başaranlar var tabi. Hemde azımsanmayacak sayıda :)

    YanıtlaSil
  7. ben her iksiini de kullanıyorum sitemde google için söylenecek bir şey yok kuralları çok katı kurallara uyarsanız kendi haline bırakırsanız uzun vadede faydası olur bumerang ise zaman gösterecek. 2. teklifimi aldım bumerangdan

    YanıtlaSil
  8. Benim sitemi ne adsense ne de bumerang beğenmiyor. Bende onları beğenmedim dermişim :)) Şaka bir yana sitelerin biraz da kuruluş tarihleri ve bilgi vermeleri önemli galiba. Benim sitem 2 aylık 200 e yakın tamamen özgün içerik var ancak olmayınca olmuyor :))

    YanıtlaSil
  9. bumerang'ı bi deneyelim bakalım nasıl olucak :)

    YanıtlaSil
  10. Bumerang de altin olarak basladim ama henüz teklif yok. Üstelik bastan beri iki adet tema blogumda mevcut ve sürekli banner ekleyin diye uyari geliyor. Bir kez bildirdim, admin tarafindan cevap aldim sorun giderildi diye. Ama hala uyari geliyor, nasil is yapiyorlarsa... Adsense i denedim beni geri cevirdiler (daha yeni oldugum icin) onu icerigim cogalip okuyucularim cogaldiktan sonra bir daha deneycegim. Olursa olur olmazsa olmaz kasmiyorum yani :))

    Gamzenindunyasi_05

    YanıtlaSil
  11. aynen bumerangı deniyecegim teşekkürler yazı için

    YanıtlaSil
  12. En iyisi tabi ki Adsende ama onlarda cılkını çıkardı artık. Ya hiç kabul etmiyorlar, yada kabul edip bir kaç ay sonra banlıyorlar. İşlerine gelmiyor sanırım.

    YanıtlaSil
  13. Adsense de Bumerang da aynı anda olabiliyor. Adsense zorlu bir uğraş. Ziyaretçin çok çok fazla olacak ki tıklayan olsun da kazanasın. Bumerang adsense göre daha eğlenceli fakat sosyal medya ile alakalı işler yapıyorlar ve pek fazla müşterileri olmadığından teklif projesi de az oluyor. Adsense tarzı reklam yapmaya çalıştılar başaramadılar. Blogum genel konular üzerineydi teklifler geliyordu, sinema üzerine değiştirdim 15 ayda iki tane teklif geldi. En güzeli yazarkafe de yazıların görünmesi. Bunun için de biraz görünüm ve yazılarda ustalaşmaya bakıyorlar. www.mumillica.net

    YanıtlaSil
  14. Adsense işi öğrendi sanki ödemeye yakın işin cılkına kaçıyor. Bumerang zor iş

    YanıtlaSil
  15. Ben de bumerangtan hala teklif alamadım. Üstelik blogum yükseliş halinde olmasına rağmen...

    YanıtlaSil
  16. benim bir sitem vardı bumeranga üyeydi ancak bumerangın hiçbir faydasını göremedim o sitede maalesef ya da o site pek iyi değildi ondan bir etkisi olmadı...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.