Organik Ürüne Değer Mi? Organik Ürünün Normal Üründen Farkı Nedir?



Neredeyse artık yediklerimizin hepsi ya GDO'lu ya ilaçlı bu yüzden çoğu insanda şu düşünce var, organik daha sağlıklı. Bu yüzden insanlar daha sağlıklı beslenmek, kalite gıdalar almak için organik ürüne bir ton parayı verebiliyor. Bunu gören satıcı organik diye fiyatı daha da arttırıyor. Bir de o kadar parayı verip gerçekten organik yiyemeyenler kazıklananlar var.

organik ürün ile ilgili görsel sonucu


Peki organik ürünün sağlık açısından marketten aldıklarımızdan farkı var mı derseniz yapılan çalışmalara göre tek fark yüzde 30 daha az kimyasal içeriyor organik ürünler. Peki ya bu kadar için değer  mi fazla para vermeye derseniz bence değer, değil yüzde 30, yüzde 1 daha sağlıklı olsun bende para var ise biraz fazla gözden çıkarırım.


organik ürün ile ilgili görsel sonucu

Yorumlar

  1. evet iyi bir konuya odaklanmışsınız..aynı şey doğal olmayan aşılar içinde geçerli..gdolu aşılarda bir tehtid unsuru aslında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Tehdit unsuru olamayan bir şey mi kaldı zaten.

      Sil
  2. çok önemli bir konu ve malesef bütün dünyada organif birşeyler kaldı mı :( herşey gdo heryer radyasyon :( yazınız dikkat çekici olmuş sizi takibe aldım ( http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/ ) ziyaretinizden memnun olurum sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. Doğanın dengesi Neden değişti Bilhassa Türkiye üzerindeki bütün gıdaların gdo sunu değiştirmek için uğraşıyorlar Ama dikkat ettinizmi En çok afet olan ülkede Amarica ve yandaşcı devletler .Şimdide küresel afet birliği kurmuşlar Adam demezmi sizin niyetiniz ney .sahtekarlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.