Telefonunuzu Hızlandıracak En İyi 3 Başlatıcı Uygulama (En İyi 3 Launcher)

telefon hızlandırıcı
Başlatıcılar genel olarak telefonunuzun daha estetik gözükmesini, kullanışlı olması ve android telefonları hızlandırmasını sağlayarak günden güne kullanıcısını arttırıyor. Çoğunluk itibarı ile "telefonumu hızlandırsın" denilerek indiriliyor bu başlatıcılar bende böyle diyerek indirmiştim. Launcher kelime anlamı olarak Türkçe de fırlatıcı demek yalnız her Launcher bir fırlatıcı değil ne yazık ki.

Google Play Store üzerinde binlerce Launcher adı taşıyan başlatıcılar bulunmakta. Ancak ne yazık ki çoğu çöp ve telefonu hızlandırmak bir yana telefonu yavaşlatıyor. Hatta bazıları var ki sanki sadece reklam amaçlı yapılmış. Ben ise Google Play Store'de bulunan en iyi başlatıcıları çıkarmaya çalıştım bu yazımda. Kendi telefonumda da yavaşlık problemi yaşadığımdan çoğu launcher uygulamasını denediğimi belirtmek isterim.

1-) Holo Launcher; Gerçekten çok harika bir uygulama. Bana kalırsa şu an denediğim launcherların en iyilerden. Gayet küçük ve başarılı. Tasarımı sayfa geçişleri istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Şu an bunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Telefonumu gayet hızlandırdı

Uygulamayı yüklediğinizde diğer uygulama simgeleri değişiyor ve bence kötü oluyor ancak uygulama simgelerini eski haline şöyle döndürüp kullanmaya devam edebilirsiniz; Widget ekle>Tema orada bulunmakta.

holo launcher

2-) CM Launcher; Gayet iyi bir uygulama gerçi benim telefona yüklenmesi biraz sorunlu olmuştu, başka bir CM uygulaması kullanıyordum ne olduğunu anlamadan bunu indirdi. Ama yine de memnun kaldım telefonu hızlandırmak istiyorsanız bunu da yükleyebilirsiniz.

cm launcher


3-) APUS Launcher; En kalitelilerinden biri olduğunu söylemeden edemem yiğidi öldür hakkını yeme ancak bir yüklüyorsun bir ton uygulama reklamı çıkıyor. Ana sayfayı temizledikten sonra anca kullanılabiliyor. Yok sarkan bir reklam yok bunu da indirmez misin? Bu tarzda reklamlar aşırı derecede olsa da gayet iyi bir uygulamadır. Kaliteli bir başlatıcıdır. Android telefonunuzu hızlandırmak için bu Launcher uygulamasını da indirebilirsiniz.

apus



Ancak fark ediliyor ki bu başlatıcılar da bir süre sonra yavaşlamaya başlıyor. Yinede telefonumu nasıl hızlandırırım diyorsanız bunları kullanabilirsiniz. Ama sanırım en kökten çözüm yeni bir telefon almak :)
   

Yorumlar

  1. Bu bilgiler için tşk ederim.Bu uygulamayı yükleyecegim inş faydalı olur...

    YanıtlaSil
  2. vay ne guzel bilgiler yuppi^-^

    YanıtlaSil
  3. tecrübe her zaman işe yarar sizin tecrübülerinize dayanarak bizde uyguluyalım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.