Twitter İle Nasıl Para Kazanılır

Bugün bilgisayar başında büyük vakitler geçirenlerin kolay bir şekilde twitter ile nasıl para kazanıldığından bahsetmeye çalışacağım nereden aklıma geldi bilmiyorum ama yinede bir bahsedelim bakalım.

Zaten twitter ile kazanan bir çok hesap bulunmakta, bu işi yapan twitter hesaplarının türleri 2'ye ayrılır. Tweetleri kendi yazıp gönderen ve kullanıcıların hmm güzel yazmış takip edelim dedikleri hesaplar. Birde takipçileri takip edip geri dönüş sağlayan başkalarının sözlerini çalıp yazan hesaplar.

Bense bugün nasıl hızlıca herkesi takip edip takipçinizi arttırdıktan sonra nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağım. Öncelikle kişisel olarak kullanmayacaksanız iyi ismi olan bir twitter hesabı açın kullanıcı adınız ise akılda kalıcı
olmasına önem verin. Hesap ilk başta boş ise takip edeni takip ederim gibi tivitler atın #hoppalatakipcuppalatakip gibi taglara ve oradakileri bir toplayın. Sonra Twitter'a yeni kayıt olanlardan sadece size geri dönüş yapacak olanları takip etmeniz gerekiyor, bu konu ise biraz zor kimin geri dönüp dönmediğini anlayamazsınız. Ancak ekipli çalışan twitter hesapları bunu sizin için zaten yapıyor. Takipçisi ve takip ettiği kişi sayısı çok olan birinin profiline gidin ve onun takip ettiği kişileri takip edin. Reklam olmasın diye hesap adı vermiyorum. Daha hızlı takip etmek için şu yazımda otomatik takip etme kodunu yazmıştım bakmak için Tıklayın 

Yalnız 1000 kişiden fazla takip etmeyin ki hesap kapanmasın. Diyelim 900 kişi takip ettiniz 2 tivit attınız kapattınız bilgisayarı. 2. gün ise Twitter hesabınıza giriş yaptığınızda 500 takipçi olduğunu gördünüz. Yeniden birilerini takip etmeden önce size dönüş yapmayan 400 kişiyi temizlemeniz gerekmekte. Otomatik takip bırakma kodunu kullanabilirsiniz Tıklayın Sanki reklam yapar gibi oldu .:)

Takip et dönmeyeni sil takip et derken hatırı sayılır bir takipçiye ulaştınız diyelim nereden kazanacaksınız peki hesabın açıklamasına reklam için iletişim bilgilerim vb yazabilirsiniz forumlarda hesabı satabilirsiniz genelde bu işlem iyinet gibi forumlarda oluyor, veya "TweetAd" gibi sistemlere üye olup dedikleri tiviti atıp reklam yapabilirsiniz. Ancak bu sisteme çok şikayet var en mantıklısı satmak sanırım.

Yorumlar

  1. kısa-net-anlaşılır bilgiler...niyeti olan için yani :)

    YanıtlaSil
  2. evet gayet net burnuma para kokusu geldi .Bekle beni twitter paralarını almaya geliyorum .

    YanıtlaSil
  3. Oguzhan Açıkgöz6 Temmuz 2015 05:20

    Makale için teşekkürler bende denicem :) paylaşımlarınızdan çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim... İnşallah kazanırsınız :)

      Sil
  4. bu yaziyi gorunce aklimda 2 sene once sattigim twitter hesabim geldi 70 bin kisilik takipcisi vardi 700 tl satmistim tabi o zamanlar o rakam coktu takipci takami simdi ise balon takipciler falan var kolay ulasilir o rakama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi satmışsınız az para değil hani. Ama haklısınız şimdi 70 bin kişilik bir hesap 50tl anca

      Sil
  5. Bu yöntemi bende aylar önce denemiştim, fakat ilk denemem de hesap kilitlenmişti. Bir sonraki denememde 5.000 aktif takipciye ulastim ve favlar retweet ler gelmeye basladi. Fakat zamanla fav. ve Rt. Orani dustu ve bende biraktim. vakit oldurmekden baska birsey degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi bu yüzden çok boş vakti olanlar için bir yöntem bu. Yorumunuz için Teşekkürler

      Sil
  6. Paylaşım için teşekkürler herkes öğrenmeli

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.