Bergama Gri Granit

Günümüzde oldukça büyük öneme sahip olan granitlerin çok çeşitli olması ortaya istek ve beklentilere yönelik olarak tasarımların da yapılmasına zemin hazırlamaktadır. Mezar taşları için kullanılan Bergama gri Granit, son derece sağlam bir yapıya sahiptir. Ayrıca yalnızca mezar taşlarımı yapımı gibi sınırlı alanlarda kullanılabilir özelliğe sahip olmamakla beraber bina tasarımları, duvar kaplama, banyo ve mutfak tezgâhları gibi daha geniş alanlarda bile kullanılmaktadır. Kimyasal etkenlere karşı direnci üst seviye de olan Bergama gri Granit ile artık tüm ihtiyaçlarınızı da kısa zaman içerisinde karşılamanız da mümkün olacaktır. Bundan böyle artık sizler de tasarım araçlarından biri haline gelen Bergama gri Graniti kullanarak dekorasyonu kısa süre içerisinde ortaya başarılı bir şekilde de çıkarabilirsiniz. 


Dayanıklı, sağlam, su emici ve darbelere karşı da yüksek dirençli kapasitesi ile sizlerin aramış olduğu görsel zenginliği de kısa zaman içerisinde açığa çıkaracaktır. Genel olarak taşın büyüklüğüne baktığımız da orta büyüklükte yer almakta fakat içeriğinde de daha çok siyaha kaçan iri taneler de yer almaktadır. 

Arzu edilen kullanım alanına göre çeşitli ölçülerde kesilerek kısa zaman içerisinde kaplama ve ya döşeme işlemleri de tüm hızıyla devam etmektedir. Modern mutfak görüntüsünün açığa çıkması adına oldukça elverişli bir özelliğe sahip olan Bergama gri Granitin dayanıklı ve dirençli yanını kullanarak yaşam alanlarınızı da daha modern bir ortama dönüştürebilirsiniz. Desenli parçalara sahip olan Bergama gri Granit, çoklu kullanım alanına sahip olduğundan dolayı hemen hemen aklınıza gelebilecek olan her bir kaplama işleminde kullanılmakta ve kullanım alanı da son derece esneklik göstermektedir. 

Türkiye de daha çok her ne kadar Giresun, Aksaray gibi belli başlı yerlerde granit yatakları çıksa da Türki’nin belli başlı birçok coğrafik alanlarında da dayanıklı, dirençli ve su emici özelliğe sahip tasarım kaynaklı taşlar ortaya çıkarılmaktadır. Modern dekorasyonu ön plana çıkaran ve rutin tüm ihtiyaçlarını da en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan granit taşlar artık yaşantımızın en önemli bir parçası haline gelmeyi de başarmıştır. 

Taşın suyunu çıkaran marka. GRANİCES

Yorumlar