Link Kısaltarak Para Kazanma Hakkında

İnternetten para kazanma yöntemlerinden küçük miktarlar kazandıran bir olaydır link kısaltma. Kısaca link kısaltma işini ve yapmamanız gereken saçma şeylere değinmek istiyorum bu yazımda.


Link Kısaltarak Para Kazanma Hakkında



Link kısaltma servisleri basit bir şekilde kısalttığınız linke kaç kişi tıklarsa o kadar miktar ödeme yapmakta. Genelde sistemler 1000 tıklamaya 4-8 TL arası ödeme yapmaktadır. Ayrıca sizin verdiğiniz linke tıklayan başka biri sisteme kayıt olursa ayrıca bonus ücretlerde vermektedirler.

Kısalttığınız linkleri sosyal medya, çeşitli forumlarda vb paylaşıyorsunuz. Yani sosyal medyada iyi bir takipçiniz varsa güzel paralar kazanabilirsiniz. Buna ek olarak kayıt olacağınız link kısaltma servisinin Türkçe olmasına da dikkat etmelisiniz.

Tabi para kazanmak için saçma şeyler de yapmamalısınız karşılaştıklarımdan örnek verecek olursam Youtube'ta bir kanal açıp xx dizinin son bölümü başlığını atıp içeriğine açıklamadaki linke tıklayın yazmayın. Bunu adsense hesabı sahiplerinde de görüyorum bazen video açılınca 10 saniye sonra çıkacak olan reklama tıklayın video açılacaktır yazmışlar, yapmayın.

Ama tabi açarsınız bir youtube kanalı kendiniz video çekip yüklersiniz mesela ders videosu yüklersiniz ondan sonra açıklama kısmına da yazılı anlatım için buyrun link dersiniz. Veya açarsınız bir twitter hesabı çok sayıda takipçiyi ulaşırsınız günde 5 tivitin 1'i reklam olsa iyi kazanırsınız. Veya bunların ve benzer şeylerin hepsini yaparsınız çok kazanırsınız. Olur ya link kısaltarak milyoner oluyorsunuz falan.


Bir internetten para kazanma yazım da böyle bitti okuduğunuz için teşekkür ederim. Bunun gibi yazılarım için para kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Aslında o kategori sadece para değil "para kazanma" veya "para para para" olacaktı ama sütün boyu yetmedi işte.

Yorumlar

  1. Ben sırf kendim sevmiyorum diye kullanmıyorum şu reklamlı kısaltma linkleri. İşimi yavaşlatıyorlar :) Ama kullanmak isteyenler için güzel anlatılmış, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bir ara ciddi olarak deneyeceğim bu işi, teşekkürler anlatım için...

    YanıtlaSil
  3. Ben pek hoşlanmıyorum bu reklamdan..Teşekkürler meraklısı için faydalı bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende, aslında kötüliyecektim dedim arama motorunda daha çok tatikleri ararlar bari link kısaltmadan para kazanacaklarsa sevilmeyen şeyleri yazının içine gömeyim şöyle şeyler yapmasınlar diyerek bilinç altlarına girdim.

      Sil
  4. Evde çok boş vakti olanlar için harika bir para kazanma yöntemi. Adblock gelirleri biraz azalttı ama yapcak bir şey yok. :D Bol kazançlar dilerim iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.