Twitter Geri Takip Etmeyenleri Bulma Ve Takibi Bırakma Siteleri

unfollow
Takipçinizi yükseltmek uğruna herkesi takip ettiniz gerek kodlar gerek programlar kullanarak her gün takip limitinizi bitirdiniz. Ancak takipçinizi yükseltmek için takip ettiğiniz kişilerin hepsi sizi geri takip etmez sizi geri takip edecek insanları takip etmek için takip listenizi biraz ferahlatmanız gerekir. Bunun için ya takip ettiğiniz herkesi takipten çıkacaksınız ki öyle yapacaksanız şu yazıma gitmelisiniz ancak uyarayım hepsini birden takipten çıkarsanız takipten çıktığınızı gören insanlar da sizi takibi bırakacaktır. Ya da sadece sizi geri takip etmeyenleri bulacak ve onları takip listenizden çıkaracaksınız.






Sizi geri takip etmeyenleri bulmanız için bu yazımda ücretsiz olarak takip etmeyenleri bulma ve takipten çıkma işlemini yapan bir kaç site tavsiye edeceğim. Hepsini tek tek denediğimi söylemek isterim.

1-) http://twitly.com/ ; Güzel bir site hızlıca kimin sizi takip etmediğini buluyor ve takipten çıkabiliyorsunuz bir sınırlama bulunmamakta. İnstagram gibi diğer sosyal medya siteleri için de hizmet veriyor kullandım sıkıntı göremedim reklam neyin de atmadı. Ve en önemlisi takibi bıraktıktan sonra kendisi aşağı kayıyor ve seri bir şekilde unfollow işlemini gerçekleştiriyorsunuz.

2-) http://followerfilter.com/ ; Bu da güzel bir site ancak tek sorunu ücretsiz kullanım için sadece 100 kişi veriyor. Yani 100 kişi limiti var 100 kişiyi takipten çıktıktan sonra başka işlem yapılmıyor.

3-) http://twitpalas.com/ ; Eskilerden, basit bir site sınır koymamış yalnız giriş yaparken reklam tiviti atak mı diye soruyor dikkat edin her şeye oke oke yes yes demeyin.

4-) https://unfollowers.com ; Yabancı ama çok iyi bir site aynı ilk söylediğim site gibi kullanımı çok kolay ve seri unfollow yapmayı sağlıyor. Reklam tiviti atalım mı diye soruyor dikkat edin, tabi isterseniz atabilirsiniz de.

5-) https://manageflitter.com ; Yine yabancı bir site güzel ama günlük 100 takip bırakma sınırı var. Bu sitede de seri ve hızlıca unfollow işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Çok hızlı bir şekilde maus kullanarak unfollow yaparsanız sistem sizi durdurana dek 104-105 kişiyi takipten çıkmış oluyorsunuz. Yani hızlı olun 4-5 kişi kara geçin :)

6-) http://tweepi.com/auth/login ; Kayıt olmam ve sistemi çözmem 5 dakikamı aldı ama çok kullanışlı, yabancı ve güzel bir site. Otomatik aşağı kayması ile bu sitede de hızlıca takip bırakabiliyorsunuz ancak tek sayfada sadece 20 kullanıcı gözükmekte 40 kullanıcının gözükmesi için reklam tiviti istiyor kullanınca ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. Takip sınırı yok reklam tiviti falan da atmıyor.


Önemli Notlar;  Numarasını kırmızı olarak verdiğim siteler tavsiye ettiğim yani beğendiğim siteler öncelikle onu söyleyeyim diğer önemli husus ise bu sitelerin hepsi giriş yaparken twitter'dan izin alıyor ve sizde bu izinleri onaylıyorsunuz. Bu izinler ile kimin hesabınızda ne yapacağını bilemezsiniz bu devirde kimseye güven olmaz. Siteleri kullandıktan sonra twitter hesabınıza girerek verdiğiniz erişimlerini kaldırın. Yaptığınız iş sağlam olsun. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız şu yazıma da bakabilirsiniz. --> Yazıya Git

Umarım işinize yarar...

Yorumlar

  1. twitter da ve vatsap da profilimize kimlerin baktığını anlayabileceğimiz bir program var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki var diye biliyorum bir daha ki yazımda bu konuyu alayım

      Sil
  2. twitter da takipçi arttırmak için sürekli başkalarını takip ediyorum geri dönüş yapıp karşılıklı takip etmeyenler olunca bu yöntemi kullanırım artık teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. tek tıkla 100k kişiyi nasıl bırakabilirim hocam

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.