Ülker Metro vs Hazal Fabia Çikolata Karşılaştırması


Ürün karşılaştırmasına bloğumda son hız devam ediyorum. Bu yazımda herkesin bildiği Ülker Metro ile kimsenin bilmediği hazal marka fabia çikolatayı karşılaştıracağım. Öncelikle söyleyeyim 2 ürün de aynı şekil yani sütlü çikolata kaplamalı nuga bar çikolata olarak geçmekte.

metro çikolata ile ilgili görsel sonucuHAZAL FABİA ile ilgili görsel sonucu









Metro ürünü ile başlayalım, öncelikle şunu söyleyeyim bütün tasarım falan aynı içindeki karamel bile aynı şekilde koyulmuş başka yok böyle kopya bulamazsınız. Her neyse bu yüzden direk tatları karşılaştıracağım  


Ülker Metro; Tadı güzel ve ağızda kalıyor. Yalnız çok fazla kalıyor ve dişlerimize yapışıp sızlatabiliyor. Yani çürük falan varsa yenmeyecek bir ürün. Onun dışında güzel. 40 gram ve 75 kuruş olarak satılıyor. Eskiden 50 kuruştu.



Hazal Fabia; Üstünü kaplamak için kullanılan çikolata 0.001 santim emin olun hissetmiyorsunuz. Aslında sütlü çikolatanın sütünü de hissetmiyorsunuz. Bol bol şeker hissediyorsunuz. Ancak sadece 25 kuruşa satılıyor aslında 15 kuruşa bile buldum bir bakkalda. Her yerde satılmayan bir ürün. Çok özel olduğu için olabilir. Üstünde kaç gram olduğu da yazmıyor çok kaliteli bir ürün. Paketi açtığınız anda bir koku geliyor yüzünüze doğru ama onu da çözdüm ben, kalite kokuyor kalite :D.

Sonuç olarak metro yiyebilirsiniz. Fabia ise çok lezzetli olduğu için yemeyin de yanında yatın derim.

Yorumlar

  1. vay be . maziyi hatırlattın bana dostum. yıl 2010 yer şırnak-cizre garnizonu. askerlik yapıyorum. ilk günlerde her öğünün yanında hazal kremalı bisküvi verilirdi. hatta bol bol verilirdi. kaliteli bisküvi yesin vatan evlatları diye sanırım. iki bisküvinin a4 kağıdı kalınlığında beyaz _bişeyle_ yapıştırılmasıyla üretilmişti. ileriki günlerde içinde hazal kremalı bisküvi dolu koliler yemekhanenin önünde birikmeye başladı. kimse bırak direkt bakmayı, yan gözle bile bakmadı ona. sonra bildiğin son. yallah çöpe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazık günah valla göndermeden önce tadına bir bakmıyorlar ki, gerçi şimdi de may sitikçs biskolata gönderdiklerini sanmıyorum...

      Sil
  2. Ben pekmeze devam edeceğim galiba.. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.