Yazı İçine Adsense Reklamı Koyma, Yazının Sonuna Adsense Reklamı Koymak

Bu konuya değinmek istedim çünkü zamanında eni çok uğraştırdı. Daha önce baktıysanız adsense reklamını yazı içine koyma ile ilgili bir çok yazı bulunmakta. Ne saçmalıktır ki şunu fark ettim google amcama sordum adsense code convert diye enterledim adsense kodumu her sitede convert ettirdim. O da ne? Farklı farklı kodlar çıktı ortaya. Her neyse dedim ancak maalesef çalışmadı yani hata verdi. Ben de bunun üzerine çalışan yöntem ile convert etme sitesini buldum bu yazımda da paylaşmak istedim.

adsense code converter




  • Öncelikle en baştan anlatayım; Adsense hesabımıza girip yeni reklam birimi oluşturup kodu kopyalıyoruz.

  • Sonra şu siteden kopyaladığımız adsense reklam kodumuzu hemen convert ettiriyoruz; http://helplogger.blogspot.com.tr/2012/03/adsense-ad-code-converter.html

  • Convert ettirdiğimiz kodu orada bırakıyoruz şimdilik Şablon>HTML'yi düzenle diyerek en sondaki <div class='post-footer'> kodunu bulup üstüne hemen şu kodu ekliyoruz. 


<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'> 
<div align='center'>  
Convert Edilmiş Adsense Kodunuz
</div> 
 </b:if>


Resimde de gösterdim <div class='post-footer'> kodunun neresine ekleyeceğinizi kırmızılık olan tarafa yapıştırmalısınız.






  • Ekledikten sonra yapmanız gereken tek şey convert ettiğimiz sayfaya dönüp bıraktığımız kodları alıp Convert Edilmiş Adsense Kodu yazısını silip kodunuzu yapıştırmak.


Yöntemi Blog Kaynağından aldım oraya da bakabilirsiniz; http://blogkaynagi.blogspot.com.tr/2014/03/blogger-yazi-icine-reklam-ekleme.html

Okuduğunuz için teşekkür ederim, İnşallah bu yöntem ile kazancınız %100 artar zengin olursunuz. Zengin olunca beni hatırlarsınız Adam Zeka diye blog vardı hangi convert etme sitesi ve hangi yöntemin doğru çalıştığını bulmuştu dersiniz :D

Yorumlar

  1. Kazanç sağlamak için güzel bir yöntem :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba hocam. bloguma bir türlü adsense reklm ekleyemiyorum, alamıyorum. apkokulu.blogspot.com.tr bana yardımcı olur musunuz? Günlük 400 tekil hitim var.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.