Whaff İle Android'den Para Kazanmak

Bildiğiniz üzere android ile para kazanmanızı sağlayan bir çok uygulama bulunmakta. Bu yazımda bunlardan biri olan Whaff uygulamasını tanıtmak istiyorum.

Uygulama indirerek para kazanma uygulaması kısaca. Değişik bir şey ararken bulduğum bir uygulamadır Waff aslında neden indirdiğimi anlatacaktım da vazgeçtim. Uygulamayı 3 başlık altında anlatacağım.

Cover art

Kısaca Whaff Nedir?

Tam adı Whaff Rewards olan uygulama yabancı olup sanırım yabancılardan çok türk kullanıcılara hizmet vermekte olan bir uygulama. Size para kazandırmak için çeşitli görevler vermektedir. Bunlardan bazıları ve görev başına verdiği ortalama ücretler;

- Uygulama indirme (0,05$ - 0,25$)
- İndirdiğiniz uygulamada bir süre vakit geçirme (0,01$ - 0,10$)
- Vesaire şeyler yani oyun mu indirdin oyunda 10 arkadaş ekle, google play'de oyuna 5 yıldız ver gibi (0,01$ - 0,10$)

Bunlara ek olarak indirdiğiniz uygulamayı silmezseniz her gün ortalama +0,01$, buna da ek olarak Whaff''a her gün ki girişinizde yine +0,01$ para vermektedir.

İlk girdiğiniz anda uygulamada çok teklifiniz oluyor. O uygulamaları indirince teklifler bitiyor. Haliyle Whaff'ın yeni reklam teklifleri almasını beklemek zorunda kalıyorsunuz. Bu da kötü bir yönü.

Whaff Nasıl Kullanılır?

Android telefonunuzdan Google Play Store'ye giriş yaparak Whaff uygulamasını indirin. Şuradan da indirmeye gidebilirsiniz;  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaffapp

Uygulamaya girdikten sonra sağ üst köşeden login tuşu ile facebook ile kolayca giriş yapabilirsiniz. Girişinizi yaptıktan sonra yeni bir pencere açılıp sizden kod isteyecektir. Eğer bir koda sahipseniz girdiğinizde toplam 0,50$ ile başlarsınız. Yok eğer kodunuz yoksa 0,20$ ile başlarsınız. Tabi siz +0,30$ kazandığınızda kodun sahibi de +0,30$ kazanıyor. Her şey karşılıklı. Kendi kodumu vereyim.

KOD; CA95088

Kodu da girdikten sonra görevleri yapmaya başlıyorsunuz. Hayırlısı.

Whaff'taki Parayı Alma Yolları

Öncelikle ödeme almak için bir miktar para biriktirmeniz gerekiyor, biriktirmeniz gereken para her ödeme şeklinde değişiyor aşağıda ödeme şekilleri ve minimum biriktirmeniz gereken parayı yazdım.

- Google Play Hediye Kartı / 10$
- Xbox Hediye Kartı / 10.5$
- PSN Hediye Kartı / 10.5$
- Steam Hediye Kartı / 22$
- Itunes / 12$
- LOL Hediye Kartı / 12$
- Karma Koin Hediye Kartı / 10.5$
- Amazon Hediye Kartı / 10.5$
- Facebook Hediye Kartı / 12$
- Minecraft Hediye Kartı / 22$
- Ve Son olarak da Paypal kullanarak ödemenizi alabilirsiniz. / 10.5$



Gönül isterdi ödeme yaptığını kanıtlayayım ama daha hiç ödeme almadım, çünkü daha yeni indirdim. Aldığımda yazıyı güncellerim İnşallah, yani her gün çok vakit harcayamam maalesef.  Kısa bir hesapla bir ila üç ay sonra güncelerim yazıyı. Kolay gelsin...  


Yorumlar

  1. Vaybe Neler varmış .İşte blog takip etmeyi bu yüzden seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle Kurulumla Başlıyalım.
    Sizin yapmanız gerekenler sadece;
    1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirmek.
    2) Facebook hesabınız ile giriş yapmak isterseniz sahte hesapla giriş yapın.site güvenilirdir.
    3) İnvite KOD Yerine ER34906 Yazarsanız kayıt olur olmaz para ile başlarsınız.(Bu kod sayesinde giriş yaptınızda Hem siz hem ben para kazanırım.)
    4) Artık kazanmaya hazırsınız.Oturdugunuz yerden keyfini çıkartın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.