Siteye Mail Abonesi Olanları Görme (FeedBurner)

Bildiğiniz üzere site veya blog sahipleri okuyucularına feedburner sayesinde siteye mail abonesi olmasını sağlayabiliyor. Bu mail aboneliği sayesinde okuyucuların mailine yeni yazılar gitmekte ve daha etkileşimli yazılar ortaya çıkabilmekte. Bense bu yazımda sitenize veya bloğunuza feedburner ile e-posta abonesi olanların kim olduğunu nasıl öğreneceğinizi anlatacağım.

1-) İlk önce feedburner.google.com adresine gidin ve hangi blogunuzun mail abonelerini öğrenecekseniz ona girin, sonra üst menüden "Publicize" sayfasına gelin.



2-) Sonra sol taraftaki alt menü kısmında "E-mail Subscriptions" sayfasına gidiyoruz.



3-) Ve açılan sayfanın en alt kısmında "View Subscriber Details" yazısını bulun ve üstüne tıklayın. Açılan bölümde mail aboneleriniz olacak... 


PC yüzünden bu yazıyı 2 defa yazmak zorunda kaldım. O yüzden yazının bendeki heyecanı kaçtı. Bu arada 3 mail abonem var. Abone olalım, olduralım lütfen zaten 2'si benim.  


Teşekkürler

Yorumlar

  1. Hiç kullanmadığım bir özellik. Az önce kullandım, abonelerinize tekrar bakın desem... Benimkinde 5 yazıyor ama 2 si unknown diğerleri de mozzilla google gibi şeyler. Kısaca '0' diyelim :) Olsaydı şaşardım zaten:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Sizin aksinize benim baya kullandığım bir özelliktir beğendiğim bütün blogları e-posta ile yazılarımı takip et kutusu varsa mutlaka takip ederim. + (Sizin blogunuzda göremedim sanırım koymamışsınız e-posta takibi)

      Sil
    2. Selamlar, bende bir terslik var. Abone olmama rağmen sitelerin yazıları emailime gelmemiş görünüyor. Bir de oku.net e abone oldum RSS adresi istedi. Adresimi bulamadım. Feed burnere girince nerede görebilirim adresi? e mail hesabım ile de ilgili eklemeyi yapabilirim böylece. Kolay gelsin.

      Sil
    3. Adresimi buldum. :) hayirli gunler

      Sil
    4. Sevindim :) Size de, kolay gelsin. Bir ara oku.net'e nasıl üye olunur diye bir yazı yazayım bari. Aklıma yazmak için fikir getirdiğiniz için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ben de hiç kullanmadım:) Ama güzel bilgi;)

    YanıtlaSil
  3. Yeni öğrendiğim bir bilgi. teşekkür ederim. Çeşitli fikirlerle faydalı bir şekilde kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler, paylaşım için bakiyim bir beni takip eden var mı

    YanıtlaSil
  5. Merhaba merak ediyordum açıkçası görebiliyor muyuz diye, 2 kişi takip ediyormuş beni.. Paylaşım için teşekkürler, kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.