İnstagram Takip Etme Limiti



Her sosyal paylaşım sitesinde olan limitler gibi instagramda da olan limitlerden instagram takip etme limiti hakkında bu yazımda bir kaç bilgi vereceğim.



Aslında instagramda takip etme limitleri ve sınırları çok karışık değildir, limit ve sınır aynı şeyi ifade ettiği için az önce yanlış cümle kurdum çok takmayın. Her neyse hemen limitlere geçelim.


  • 1 saat içinde en fazla 150 kişiyi takip edebilir ve takipten çıkarabilirsiniz. Tabi bu bir saat içerisinde her 50 kişiyi takipten çıkardıktan sonra 10 dakika kadar beklemeniz gerekmektedir. 
  • Ve en fazla 7500 kişiyi takip edebilirsiniz.

Yani kısa bir hikaye ile anlatımı güçlendirelim; 50 kişi takip ettiniz 10 dakika bekliyorsunuz ve 50 kişi daha takip ediyorsunuz sonra yine 10 dakika bekliyorsunuz 50 kişiyi daha takip ediyorsunuz. 150 kişi takip ettiniz mi ettiniz, şimdi 1 saat bekleyip yeniden takip edebilirsiniz. Ve en fazla 7500 kişiyi takip edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Ben şuan 9 veya 10 kişi takip ediyorum en fazla 5 dakka sonra yine 9-10 kişi yani sorun benim hesabımda mı yoksa artık instagram böyle mi?

    YanıtlaSil
  2. Ucuz takipçi ! Sende instagram ucuz takipçi almak istersen tıkla:
    https://takipcidukkani.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.