Erikli Su Kampanya Rezaleti


erikli damacana suErikli suyun son birkaç haftadır televizyonda reklamları dönen kampanyasından bahsetmek istiyorum. Kampanya ise şöyle yeni abone olan müşterilerine 1. ve 4. Su alımının yanında soğuk çay bedava veriliyor.  Tam bende suyumu değiştirmek istiyordum, erikli suyun da kaliteli olduğunu duymuştum dedim vesile olsun aradım abone oldum. Getirdiler suyu bir de baktım çay falan yok sordum elemana dedi kampanya bitti. 2 gün sonra öğrendim kampanya devam ediyormuş. 

Aradım damacana üzerindeki erikli hattını biri çıktı dedi kusura bakmayın bir dahakine göndeririz. 2. defa aldım yine çay falan yok. 3. defa aldım yine yok çay falan…  4. suyu söylerken de telefonda olayı tafsilatıyla önceki aramalarımdan bahsederek merkezdeki elamana hatırlattım. Nazik ve ilgili beyefendi “tamam efendim hemen ilgili bayii arıyorum önceki ile birlikte 2 adet hediyenizi gönderiyoruz” dedi.  Fakat 4. defasında da kampanya ürünü olan soğuk çayı getirmediler ve cevaben de ellerinde kalmadığından falan bahsettiler. İlerde getireceklermiş… Artık bilerek getirmediklerini düşünüyorum. Yanlış anlamayın kampanyasında değilim olayın bir iş yapıyorlar tam yapmıyorlar hep bir kıvırmaca.

Güncelleme; Şikayet sonucu 5. alımda 2 kampanya ürününü birden göndereceklerini söylediler, ancak 1 adet gönderildi. Şikayetler yapıldı, hak aranıyor...

Yorumlar

  1. Güzel bir konuya değinmişsiniz.Onlar bence bize üstüne soğuk su için diyorlar.Aman su nitelikli olsun da,soğuk çayları onların ayıpları olsun.Benim şikayet varda üyeliğim var.İşlerini doğru dürüst yapsınlar.Selamlar size....şikayet bizim işimiz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm Selam... Artık öyle olsun, ayıpları olsun yapacak bir şey yok.

      Sil
  2. erikli suyun kalitesi ayrı. ancak böyle amatörce kampanya düzenlemeleri erikli markasına yakışmamış

    YanıtlaSil
  3. Belkide suyu aldığınız bayi o soğuk çayları toplayıp birilerine para ile satıyordur. : ) Olur mu olur.. Olaya farklı açılardan bakmak lazım, araştırmak lazım.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.

    Servet Arslan kardeşimizin görüşlerine katılıyorum. Yaparlar mı, yaparlar!..

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, dediğim gibi iz üstündeyim, yorumunuz için teşekkürler

      Sil
  5. Suyu soğuk getiriyorlarsa ve de bir bardak... :)
    Ben de çok kızarım firmaların bu tür özensizliklerine ve peşine düşerim. Önemli olan parasal değeri değil, sorumluluk alınıp yerine düzgün bir şekilde getirilmesi meselesi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende onun için peşindeyim olayın, bırakmam :)

      Sil
  6. hani derler ya bu işin suyu çıktı su kampanyasının da suyunu çıkarmışlar ya pes diyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( Hemen pes demeyin üstüne gitmek lazım :)

      Sil
  7. Aslında plastik damacanalarda satılan suları içmek çok tehlikeli..Cam ve temiz olmalı..Ve daha çok temizliğe önem veren firmalardan alışveriş yapmalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız ancak plastik damacana olayında erikli en iyisi diye biliyorum zaten

      Sil
  8. Ben geçen aldım bize gönderdiler bence bayide bir sorun olabilir hemen şikayet etmenizi öneririm. Sonuçta o bayi onu kendileri almış olabilirler kandırıyorlar insanları maalesef

    YanıtlaSil
  9. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an
    Black Label No mpatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.Nice website, I agree with you 100%!I just got out of sleep and Im already reading your blog.http://www.healthsupreviews.com/black-label-no/

    YanıtlaSil
  10. Benim başıma da geldi! Defalarca aradım en son minicik 2 tane Nesquik verdiler, bende yeniden arayıp carladım tabi.. Bu konuda nasıl çözüm alınabilir derseniz; şikayetvar.com a yazarak kesinlikle! Resmen bayiye koliyle ürün getirmişler... Hemen 2 adet adresimize bıraktılar... Ama bir daha mı Erikli, hiç sanmıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şikayet ver falan hikaye... Vermediler mi! Bırakacaksın hemen. Şu an Efem su içiyorum tatsız rezil bi su ama en azından dürüst insanlar kötü olduğunu kabullenip ucuza satabiliyorlar.

      Sil
  11. Aynı şeyi bende yaşadım, her şey aynı kampanya ürünü 6 adet 0,33 lt su idi. Defalarca şikayet etmeme rağmen hediye su bir türlü gelmedi. Bende Erikliden almayı bıraktım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.