İnstagram'da Takipçi Arttırma Taktikleri


Her sosyal paylaşım sitesinde olduğu gibi insanlar İnstagram'da da fenomen olmak çok kişi tarafından takip edilmek ve popüler olmak ister. Bu yazımda ise takipçinizi ve beğeninizi doğal yoldan yükseltmek için yapacağınız birkaç küçük şeyden bahsetmek istiyorum.

instagram takipçi




1-) Özgün Olun; Her yerde ve her zaman özgün olun. Mümkün olduğunca farklı şeyleri paylaşmaya çalışın. Çalıntı yapmayın ki yaparsanız emin olun faydasından çok zararını görüsünüz.

2-) Aktif Olun; Başkaları tarafından keşfedilmeyi beklemeyin, başkalarını takip edin paylaşımları beğenin ve mümkün olduğunca çok yorum yapın. Sizinle daha ilgili kişileri takip ederseniz daha faydalı olacaktır.

3-) Hashtag Kullanın; Her sosyal medyada olduğu gibi İnstagram'da da hashtag kullanımı çok önemlidir. Hashtag kullanarak paylaşımlarını daha çok kişiye gösterebilir, daha çok kişinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. En çok kullanılan hashtagleri kullanmaya özen gösterin.

4-) Düzenli Paylaşım Yapın; Düzenli paylaşım yapan hesaplar her zaman daha çok takip edilir. Ayda yılda bir paylaşım yapmayın.

5-) Varlığınızı Bildirin; Diğer sosyal medya hesaplarınızdan instagram fotoğraflarınızı paylaşın İnstagram hesabınız olduğunu bilsinler. Misal twitter takipçileriniz instagram hesabınız olduğunu bilsin. Twitter'da bir kitleniz de varsa emin olun işe yarayacaktır.

Twitter nasıl takipçinizi yükselteceğiniz ile ilgili yazıyı da okuyabilirsiniz.

6-) Paylaşımlarınızı Seçin; Başkalarını rahatsız edecek paylaşımlar yapmayın. Kendinizi ve başka insanı ilgilendiren paylaşımlar yaparken 2 kez düşünün.

Unutmayın insanları tek bir iyi fotoğraf ile takipçiniz yapamazsınız. Bu taktiklerin yanında instagram takipçi kasma, beğeni arttırma gibi sitelerde mevcut. Söylemek isterim ki bunların hiçbir güvenliği yoktur. İşe yarıyor mu pek böyle takipçi arttırma siteleri derseniz belki. Ama yine de kullanmamanız tavsiyemdir.

Görüşlerinizi yorum ile bildirebilirsiniz.
                  

Yorumlar

  1. gerçekten çok merak ettiğim bir konuydu araştırmak istiyordum ne zamandır instangramda takipçi sayısını artırmak için bu önerileri dikkate alayım bakalım neler olacak....?

    YanıtlaSil
  2. Hmm güzel bir taktik aslında ama bunların hepsi organik mi gerçekten ?

    YanıtlaSil
  3. harıka yazılar yazmıssınız severek takıbe aldım sevgıler <3

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten kaliteli bir yazı olmuş, ipucu ve taktik fışkırıyor blogdan :)

    YanıtlaSil
  5. güvenilir ve ücretsiz şekilde , instagram takipçi hilesi kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Ucuz takipçi ! Sende instagram ucuz takipçi almak istersen tıkla:
    https://takipcidukkani.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapmak Kan Yapar. - Anonim seçeneğini seçip de isminizi cisminizi vermeden yorum yapabilirsiniz.